Oschersleben, 10-12 oktober 2008


Shirley van der Lof sluit F3 kampioenschap af met prachtige overwinning

Oschersleben - Shirley van der Lof heeft overtuigend de laatste race van de Duitse F3 Trophy gewonnen. Vanaf de eerste ronde voerde zij het veld van de F3 Trophy aan en finishte met een dominante voorsprong. Zaterdag mocht zij eveneens het podium betreden. Ditmaal eindigde zij op een keurige derde positie.

De 1e race op zaterdag verliep niet geheel naar wens. Vanwege problemen in de kwalificatie op vrijdag konden de snelle tijden uit de vrije training niet gereproduceerd worden. Hierdoor was de uitgangspositie voor de race ook bepaald, aangezien dit leidde tot een 4e startpositie en een set banden die inmiddels door de problemen ruim 21 ronden gebruikt waren. Met veel onderstuur en overstuur in de snelle bochten probeerde Van der Lof in de race toch in haar ritme te komen om snelle ronden te draaien en de aanval in zetten op de kop. Ronde voor ronde maakte ze de in de eerste ronden opgelopen achterstand goed maar vanaf de tweede helft van de race bleef de afstand gelijk met 2 seconden tot de voor haar op de 2e positie rijdende Oostenrijker Herndlhofer. Uiteindelijk finishte Van der Lof op een keurige derde positie op 4 seconden van de op 1 gefinishte Oberhauser en 2 seconden van de op 2 gefinishte Herndlhofer.

Shirley: "Ik heb echt alles gegeven om de aansluiting te vinden bij Herndlhofer. Een aantal keren was ik mijn auto bijna kwijt door het sterke overstuur. Toch ben ik wel heel tevreden met deze derde plaats en eigenlijk ben ik verbaasd dat ik met deze wegliggings problemen rondetijden kon rijden die slechts een fractie afweken van de op kop rijdende Oberhauser."

De 2e race op zondag verliep zeer voorspoedig mede door een goede kwalificatie en daarmee uitgangspositie voor de race. In de 2e kwalificatie op zaterdag waren de problemen met de wegligging volledig opgelost en kon de 2e tijd neergezet worden op slechts 4 duizendste van een seconde van Dennis Swart die zich keurig op de 1e positie kwalificeerde. De start van de race verliep goed. In de 2e bocht gleed de voor Van der Lof rijdende Swart weg van de ideale lijn, waar Van der Lof van kon profiteren en zij als eerste in haar klasse de 1e ronde kon ingaan. Zij had daarbij een prachtige aansluiting op enkele voor haar rijdende A klasse auto's. Ronde voor ronde reed Van der Lof rondetijden die gemiddeld 1 a 1,5 seconden sneller waren dan de rest van haar concurrenten. Een werkelijk prachtig gezicht hoe zij elke centimeter van het circuit benutte en elke ronde opnieuw de grens opzocht van de rempunten. Zonder fouten bouwde ze haar voorsprong uit op de rest van het veld en finishte uiteindelijk met een voorsprong van ruim 20 seconden om daarmee de hoogste trede van het podium te kunnen betreden en opnieuw het Wilhelmus te kunnen horen.

Shirley: "Wat een geweldig gevoel om zo dominant een race te kunnen winnen. Het ritme waar ik in zat maakte me onverslaanbaar. Ronde voor ronde kon ik toptijden neerzetten en werd mijn auto eigenlijk nog steeds beter. Ik ben ongelofelijk blij met deze overwinning en dankbaar dat het HS Team zo'n geweldige auto voor me heeft neergezet. Het was een fantastisch seizoen waarin ik heel veel heb geleerd. Het blijft mijn droom om in de formule 1 te komen. We gaan nu bekijken wat de mogelijkheden zijn om de volgende stap te zetten. Volgend weekend rijd ik mijn laatste race van het seizoen voor het Oostenrijks F3 kampioenschap om mijn 2e positie in dit kampioenschap te verdedigen. Ik mag dan met de 2007 Dalara F3 rijden en ben zeer benieuwd hoeveel sneller deze auto is"

Lausitzring, 6 en 7 september 2008


Overtuigende overwinning voor Shirley van der Lof in F3 op Lausitzring

Lausitzring - Van begin tot einde van de race domineerde Shirley de F3 ATS Trophy cup race. Met een overtuigende voorsprong behaalde zij haar tweede overwinning in dit seizoen.De beide kwalificaties verliepen voorspoedig met als resultaat dat Van der Lof zich voor beide races op P1 kwalificeerde.

De 1e race op zaterdag verliep niet geheel naar wens. De start procedure duurde veel langer dan normaal waardoor de auto voor de start iets wegrolde. De sterk opgebouwde voorsprong op de op 2 liggende Swart werd na vier ronden ruw afgebroken door een drive through penalty. De straf werd uitgedeeld voor het rollen tijdens de startprocedure. Met een prima inhaalrace wist Van der Lof zich terug te vechten naar de 4e positie. Haar snelste ronde was ruim 1 seconde sneller dan de winnaar, hetgeen bewijst dat een overwinning er in had gezeten.

De 2e race op zondag verliep geheel volgens plan. Met een prima start verdedigde Van der Lof P1. Bij de start kon zij zich een aantal posities verbeteren in startveld van de A klasse. Uiteindelijk wist zij zich omhoog te werken naar een 9e positie overall. De voorsprong op de in haar klasse op 2 rijdende Herndlhofer werd ronde voor ronde groter. Herndlhofer moest zijn 2e positie 2 ronden voor het einde prijs geven aan de op 3 rijdende Glorioso. Met een voorsprong van ruim 25 seconden wist Van der Lof de race met overmacht te winnen.
Van der Lof: "Ik heb dit weekend weer grote vooruitgang kunnen boeken. De race vorige week voor het Oostenrijks kampioenschap op Most in Tjechië waar ik 2e en 3e overall werd in de F3 heeft me goed geholpen in mijn ontwikkeling. Deze stijgende lijn moet ik vast blijven houden om nog een kans te maken om het kampioenschap binnen te halen. De achterstand bedraagt nog slechts 13 punten. Ik ben natuurlijk super tevreden met mijn 2e overwinning. De samenwerking met HS techniek loopt ook top."


Nürburgring, 15 - 17 augustus 2008


Wilhelmus voor Shirley van der Lof in F3 Cup op Nürburgring

Nürburgring - Op zaterdag 16 augustus behaalde Shirley van der Lof haar eerste overwinning in de F3 ATS Trophy Cup. In de laatste ronde van de race kon zij haar slag slaan door Swart en Oberhauser te passeren.In de tweede race op zaterdag kon Van der Lof vanaf positie drie starten. In de eerste ronde lukt het niet om deze startpositie te behouden, waardoor Van der Lof in de tweede ronde als vijfde doorkwam. Met een schitterende uitremactie in de derde ronde kon zij de voor haar rijdende Herndhofer vlak voor de chicane na het rechte eind passeren. De daarvoor rijdende Glorioso schrok zo van de actie die hij in de spiegels zag dat hij zijn concentratie in de chicane verloor en spinde. Hierdoor verschalkte Van der Lof twee concurrenten in één slag. De inmiddels opgelopen achterstand op de op 1 en 2 liggende Oberhauser en Swart werd ronde voor ronde ingelopen. In de laatste twee rondes zat Van der Lof vlak achter Swart en sloeg zij haar slag doordat Oberhauser in de laatste bocht iets te wijd ging en Swart de bolide van Oberhauser raakte. Vlak voor beide heren reed Shirley over de finish en kon zij haar eerste overwinning in de F3 CUP noteren. Shirley van der Lof: "Het was een emotioneel moment toen het Wilhelmus voor mij over de Nürburgring galmde. Het was een fantastische race en de setup van de auto was super. Na problemen met de setup in de afgelopen 3 races hebben we nu een goede oplossing gevonden. Ik ben HS Technik dankbaar voor alle ondersteuning om deze overwinning mogelijk te maken."De eerste race op zaterdag race eindigde Van der Lof op de vierde positie. Startend van positie 3 was Van der Lof op weg om haar voorgangers te verschalken. Vanaf de vijfde ronde was de snelheid volledig weg door een geweldig onderstuur, waardoor Van der Lof steeds verder terugviel en geen oplossing gevonden kon worden om de aanval in te zetten.
Interview in Hart van Nederland

Hockenheim, 13 - 15 juni 2008


Crash en podium voor Shirley in F3 Cup op Hockenheim

Hockenheim - In de eerste race op zondag 15 juni eindigde de race in de F3 ATS Thropy Cup voor Shirley door een harde crash. Na een kort verblijf in het medisch centrum voor een checkup kon zij de 2e race toch starten. De 2e race kon succesvol in de regen afgesloten worden met een podium en 2e plaats.

Race 1 - zondag

De start van de 1e race verliep slecht. Doordat de auto vooruit rolde voordat de rode lichten gedoofd waren moest Shirley van het gas met als gevolg dat de motor afsloeg en opnieuw gestart moest worden. Met een achterstand op het veld van ruim 100 meter zette Shirley de achtervolging in. Met een schitterende inhaalrace reed zij na 9 ronden op de 4e plaats vlak achter de nummer 3 en 2. Op dat moment reed zij de snelste race ronde die 0,9 sec sneller was als de daarop volgende snelste ronde in de race. Bij het uitkomen van de "Spitzkehre" in ronde 10 ging het echter mis. De voor haar rijdende Ambrioso verloor de controle over zijn auto bij het uitkomen van de "Spitzkehre" terwijl Shirley rechts van hem reed. De auto's raakten elkaar, waarna Shirley werd gelanceerd en hard op de grond landde. Vanwege de ontstane schade was hiermee het eind van de race bereikt. Voor een checkup van rugklachten moest Shirley per ambulance naar het medisch centrum. Röntgenfoto's wezen uit dat er geen beschadigingen waren, waarmee de start voor de volgende race geen probleem hoefde te zijn. Shirley: "Alles is gelukkig goed afgelopen. Het was wel even een angstige ervaring om door de lucht te vliegen. Een grote teleurstelling dat dit gebeurde want ik was ondanks mijn slechte start goed op weg naar P2."

Race 2 - zondag

Vlak voor de start van de 2e race begon het te regenen, terwijl alle auto's met slicks op de grind stonden. De wedstrijdleiding besloot hierop om de race te starten onder aanvoering van de pacecar. Na de eerste ronde kwam het hele veld de pits binnen voor een bandenwissel. Voor Shirley verliep de wissel redelijk goed, waardoor zij op plaats acht overall en een 2e positie in haar klasse de race kon hervatten. De race werd enkele ronden verder geleid door de pacecar waarna de race werd vrijgegeven. Hiermee kon shirley haar eerste ervaringen opdoen met de F3 in de regen. Nadat de start werd vrijgegeven werd de jacht naar P1 iets te gretig ingezet, hetgeen bekocht moest worden met een bijna 360 graden spin voor de Mercedes tribune. Hierdoor werd veel tijd verloren en moest Shirley van P4 de race vervolgen. Het vervolg van de race verliep voorspoedig en na een aantal goede inhaalacties kon de race op een prachtige 2e positie beëindigd worden. Shirley: "Door de sterke regen had ik totaal geen zicht. Om voor het eerst in de regen te rijden met de F3 was een hele ervaring. In het begin wilde ik iets te veel waardoor ik spinde. Daarna zat de snelheid er goed in en kon ik naar voren rijden om de 2e plaats te pakken."Kwalificatie - zaterdag

De kwalificaties op zaterdag verliepen goed. Voor beide races kon Shirley zich kwalificeren op P2, waarmee een goede uitgangspositie voor de races op zondag werd gerealiseerd.Nürburgring, 23 - 25 mei 2008


Succes voor Shirley van der Lof in F3 op Nürburgring

Nürburgring - Shirley van der Lof heeft in het weekend van 23 en 24 mei 2008 op de Nürburgring een goede prestatie neergezet door als 3e te finishen in de 1e race van het Duitse F3 kampioenschap in de Trophy klasse op het Grand Prix circuit van de Nürburgring.

De kwalificatie voor race 1 was een groot succes, mede gezien het feit dat de snelle dame voor de eerste keer reed op dit prachtige Grand Prix circuit in de Eifel. Met een vrije training donderdag ochtend van slechts 15 minuten kon weinig ervaring opgedaan worden. Direct na de vrije training startte de kwalificatie voor de 1e race. Op een formidabele manier wist zij met slechts 7 ronden te rijden de pole position te pakken met een voorsprong van 0,4 seconden op de 2e positie.Met een uitstekende start in de 1e race , waarbij zij in het totale veld van plaats 17 naar plaats 12 reed in de eerste ronde wist ze een ruime voorsprong op te bouwen op de nummer 2 in haar klasse. Na enkele ronden moest zij echter toezien dat de snelheid niet voldoende was om de voorsprong te behouden door een niet optimale balans in de auto en moest zij uiteindelijk haar meerdere erkennen in Marco Oberhauser. Ook Massimo Rossi kon Shirley voorbij komen na een fraai gevecht, waarmee zij op de derde plaats haar strijd voortzette. In de tweede helft van de race kreeg de auto een betere balans en kon de aanval weer ingezet worden op de tweede positie. Uiteindelijk lukte het niet om P2 te pakken, maar werd het publiek wel getrakteerd op een aantal prachtige aanvallen op P2.

Shirley: "Wat een fantastische beleving om voor zo'n enthousiast groot publiek te mogen racen. Ik had hoge verwachtingen van deze race door de goede uitgangspositie bij de start. Helaas blokkeerde vanaf het begin van de race mijn rechter voorwiel, waarschijnlijk door lucht in het remsysteem. Hierdoor moest ik iets eerder op de rem, wat mij in de eerste helft van de race een paar plaatsen kostte. Doordat de balans van de auto verbeterde in de tweede helft van de race kon ik weer terrein goed maken en de aanval in zetten op P2. Rossi verdedigde goed en er was geen gaatje te vinden in de laatste ronden om er voorbij te komen. Ik ben natuurlijk ontzettend blij weer op het podium gestaan te hebben."In de kwalificatie voor de 2e race stond Shirley tot 5 minuten voor het einde op pole. Achteraf bezien had het team haar echter te vroeg binnengehaald. De baan werd steeds sneller en in de laatste minuut werden de snelste tijden neergezet, waardoor Shirley terugviel naar de 5e startpositie.Bij de 2e race op zaterdag ging het in de eerste bocht mis en toucheerde Shirley in de tweede bocht haar voorganger die plotseling op de rem moest. Hierdoor spinde zij met als gevolg dat de motor afsloeg. Met veel tijdverlies moest met een ruime achterstand aangesloten worden aan het startveld. Schade aan de voorspoiler belemmerde hierbij de aerodinamica en snelheid. Desalniettemin werd de jacht ingezet op het veld voor haar. Vanaf de tweede helft van de race had Shirley weer de aansluiting gevonden met het veld voor haar. Diverse inhaalacties en een uitstekend gereden race maakten het mogelijk dat toch nog op een 5e plaats gefinished kon worden op slechts 2 seconden van de 3e positie.Shirley : "Het was een leerzaam weekend. Het hoogtepunt was duidelijk de kwalificatie, waarbij ik bewezen heb heel snel een circuit te leren kennen en inmiddels vertrouwd ben geraakt aan mijn F3. Ik heb ontzettend genoten van dit prachtige circuit. Natuurlijk baalde ik behoorlijk van mijn fout na de start in de 2e race, maar gelukkig kon ik de race vervolgen en verder ervaring op doen. We gaan ons goed voorbereiden op de volgende race op Hockenheim op 14 en 15 juni. Volgende week dinsdag gaan we daar testen. Ook is besloten om twee races te rijden voor het Oostenrijks kampioenschap"


Oschersleben, 9 - 11 mei 2008


Opnieuw podium voor Shirley van der Lof in Formule 3 op Oschersleben

Oschersleben - Shirley van der Lof heeft op het Duitse circuit in Oschersleben wederom een podiumplaats kunnen behalen in de Duitse formule 3 Trophy door als 2de te finishen.

Na een tegenvallende kwalificatie op vrijdag waarbij Shirley problemen ondervond met de versnellingsbak, moest zij genoegen nemen met een 8ste startpositie. De opdracht voor Shirley was dan ook duidelijk; zoveel mogelijk plaatsen goed maken in de race. Na een zeer goede start en eerste ronde waarbij Shirley veel plaatsen won, volgde enkele ronden daarna een mooi gevecht tussen de op plaats twee liggende Italiaan Masimmo Rossi en Shirley. Het gevecht won zij uiteindelijk door een voor de Italiaan onverwachte inhaalactie te maken aan het einde van het rechte stuk.

Nu was voor Shirley de jacht op plaats 1 begonnen. Het gat tussen Shirley en de nummer 1 werd elke ronde kleiner. Helaas was de race uiteindelijk toch te kort om het hoogste trapje op het podium nog te kunnen behalen.

"Het is super om na een slechte uitgangspositie toch op het podium te kunnen staan", vertelt Shirley. Door een goede start en eerste ronde kon ik gelijk al veel plaatsen pakken. Ik heb echt kunnen racen en goed kunnen aanvallen".

De race op zondag startte Shirley vanaf P5 in de Duitse formule 3 Trophy. Na een aantal prachtige gevechten en inhaalacties reed Shirley halverwege de race alweer op P2 en was op jacht naar P1. Haar ronde tijden waren uitstekend en zij wist opnieuw de snelste ronde binnen de Trophy klasse op haar naam te schrijven. Zij had inmiddels een zeer ruime voorsprong op de nummer 3 in de race. Drie ronden voor het einde van de race ontstond er een gele vlag situatie op de baan. De rijder voor Shirley ging hiervoor hard in de remmen en reed zeer langzaam de daarop volgende bochten door. Hierdoor volgde een lastige situatie voor Shirley, doordat zij gezien de gele vlag achter haar voorganger moest blijven. De rijders achter Shirley profiteerden hiervan en konden hierdoor snel inlopen en door het grote snelheidsverschil sloegen zij hun slag door Shirley gedeeltelijk voor het einde van de gele vlag situatie voorbij te steken. Hierbij verloor Shirley 3 plaatsen die niet meer goed te maken waren gezien het feit dat het einde van de race nog slechts enkele ronden duurde. Shirley was zeer teleurgesteld en zei na afloop van de race: "De start ging goed en de rondes daarna kwam ik goed in mijn ritme. Ik moest van P5 starten en het voelde geweldig om door het veld heen te rijden en uiteindelijk met ruime voorsprong op P2 te rijden. Het is bijna onmogelijk om met een F3 in te halen, maar het lukte me goed om zelfs op punten waar normaal niet wordt ingehaald inhaalacties uit te voeren. De gele vlagsituatie was een onvoorstelbare pech situatie, want wat mijn voorganger deed was niet normaal. Dit had niet mogen gebeuren. Ik weet dat ik de snelheid goed erin heb zitten en kijk nu al uit naar het volgende evenement op 23 en 24 mei op de Nürburgring".

Hockenheim, 27 april 2008


Podium voor Shirley van der Lof in Formule3 op HockenheimHockenheim - Shirley van der Lof heeft haar debut in de Formule 3 goed afgesloten door vandaag in de race meetellend voor het Duitse formule 3 kampioenschap als derde te finishen in de Trophy klasse. Zij wist ook de snelste race ronde op haar naam te zetten wat haar een extra punt voor het kampioenschap oplevert.

De start van de race verliep enerverend doordat er enkele auto's op de grid bleven staan met als gevolg een harde crash op de grid. Van der Lof startte in haar klasse van pole en kon goed tussen de auto's door laveren, maar verloor hierdoor wel enkele plaatsen bij de start. Na de safetycar procedure reed Van der Lof een goede race en eindigde op slechts 1 seconde achter Dennis Zwart de nummer twee in de Trophy klasse.Shirley vertelde na de race: "Door de chaos bij de start moest ik even van mijn gas af, waardoor ik een paar plaatsen verloor. De race verliep daarna voorspoedig en met een paar mooie inhaalacties kreeg ik Dennis Zwart in het vizier. De finishvlag kwam eigenlijk iets te vroeg, want ik had graag nog een poging ondernomen om de tweede plek te pakken. Om gelijk in mijn eerste formule 3 race op het podium te staan geeft een fantastisch gevoel".

De race op zaterdag verliep minder voorspoedig, doordat in de eerste ronde in de "Spitzkehre", de bocht aan het einde van het rechte stuk op Hockenheim, zich een auto verremde en in de achterkant van de auto van Van der Lof boorde. Hierdoor schoof Van der Lof met haar linker voorwiel tegen haar voorganger met als gevolg een kromme spoorstang en einde oefening.

De volgende race wordt over twee weken verreden op Oschersleben in Duitsland.


Hockenheim, 25 april 2008


Shirley scoort pole position in 2e kwalificatie F3 Trophy Hockenheim

In de vrije training donderdagochtend liet Shirley al zien dat ze zich thuis voelt in haar F3 Dalara F304 bolide door de snelste tijd neer te zetten in de Trophy klasse. Vandaag scoorde ze ook goed door in de eerste kwalificatie een derde tijd neer te zetten en in de tweede kwalificatie zelfs de eerste tijd met een ronde van 1.37.735.Shirley zei na afloop van de kwalificatie: "Echt super om gelijk goed van start te kunnen gaan. Het HS Technik Team heeft fantastisch werk gedaan. De auto voelde goed aan en het is fantastisch om met een F3 te kunnen rijden. Het balanceren op de grens met een vleugelauto geeft me een geweldige kick".Dit jaar zal Shirley uitkomen voor het Oostenrijkse HS Technik Team in de Trophy klasse van het ATS Formule 3 kampioenschap. Shirley is daarmee de eerste nederlandse vrouwelijke F3 coureur die aan een volledig F3 kampioenschap deelneemt. Na een intensieve fysieke training in het winterseizoen heeft Shirley haar conditie goed ontwikkeld en is zij optimaal voorbereid voor het F3 kampioenschap. Ook dit jaar zal "de Goudse verzekeringen" als hoofdsponsor Shirley ondersteunen. De auto is dan ook geheel in de paarse huis kleur van "de Goudse" uitgevoerd, waarmee de combinatie een opvallende verschijning is.

Met een vleugel door EuropaFormule 3 betekent grote stap in carrière Shirley van der Lof.

Overgenomen uit:
Twentsche Courant Tubantia - zaterdag 22 maart 2008 (zie ook: Media)
geschreven door Jan Kees van der Paauw

Na twee seizoenen Formule Ford had Shirley van der Lof deze opstapklasse wel gezien. Ook van alles beleefd, inclusief een harde landing in een Britse bandenstapel (Brands Hatch). Hoogste tijd voor promotie en daar komt het ook van. De 21-jarige Haaksbergse maakt komend seizoen op Hockenheim bij HS Technik haar debuut in de Duitse formule 3 Cup. Een open klasse waarin het heel hard gaat en de bekende vleugel onmisbaar is. 'Het eerste rondje in zo'n auto is een geweldige ervaring', erkent de van snelheid bezeten Twentse. 'Het gaat veel harder dan in een Formule Ford en je merkt onmiddellijk wat het verschil is tussen een open auto zonder en deze F3 met vleugel, zowel in bochten als op een recht deel van een circuit. Dit is kicken, dit is echt racen.' Samen met vader Alexander, die door zijn eigen race-ervaring dochter Shirley vanaf het begin van haar carrière adviseerde, begon eind vorig jaar de zoektocht naar een passende klasse en vooral naar een succesvol team. Want net als op de baan zijn er in de pittstraat verschillen.

Van der Lof boorde zijn contacten aan en beoordeelde vervolgens de mogelijkheden. 'Formule Renault was ook een optie', erkent hij. 'Shirley heeft vijf dagen bij AR Motorsport getraind. Die kennismaking vormde een goede basis voor een F3-test.' Dat eerste examen, in februari, vond plaats in Hongarije, op het circuit van Panonia. Daar liet de blonde Nederlandse in een Dallara van HS Technik blijken dat ze een echte kleindochter is van Dries van der Lof, de eerste Nederlander die Formule 1 Grand Prix reed. Ook dat ze een snelle leerling is. Het resultaat wekte kennelijk vertrouwen, want de Oostenrijkse renstal bleek bereid om een heel seizoen met Shirley van der Lof in zee te gaan.

Vader Van der Lof: 'Het team waarvoor Shirley nu uitkomt is een degelijk goed georganiseerd team. Het is het oude Rosberg-team, dat vorig jaar nog vanuit Neustadt opereerde en naar Oostenrijk werd overgebracht.' Omdat er vorig jaar een titel werd veroverd krijgt de renstal het recht om op de auto van Shirley van der Lof het aansprekende startnummer 1 te plakken. Daarmee reed de pilote ook in haar eerste seizoen Formule Ford, bij Geva Racing. Door steun van sponsor Goudse Verzekeringen is Shirley van der Lof verzekerd van een heel seizoen autosport op verschillende Europese circuits. Als rookie start zij in de B-klasse van wat in Duitsland de ATS F3 Cup wordt genoemd. Dat betekent ook een optreden in Nederland, op het circuit van Assen. Mogelijk wordt ook aan het Oostenrijks F3-kampioenschap deelgenomen.Races tijdens WK Formule Ford op Brands Hatch 21 oktober 2007
Lees verder   Races tijdens A1 Grand Prix - 30 september 2007
Lees verder   Dutch Power Pack 2 september 2007
Lees verder   zandvoort augustus 2007
Lees verder   


Dit persbericht als PDF downloaden: JAPinkster races Zandvoort 2007
Lees verder   Dutch Power Pack Festival Zandvoort - Pasen 2007
Lees verder   Finale races Zandvoort - Zondag 29 oktober 2006
Lees verder   Formule Ford Festival op Brands Hatch - 21/22 oktober 2006
Lees verder   Trophy of the Dunes 23/24 september 2006
Lees verder   NAV/2P Zolder 19/20 augustus 2006
Lees verder   BP Masters Zandvoort 5/6 augustus 2006
Lees verder   Club Car Championship Brands Hatch 22/23 juli 2006
Lees verder   Pinkster races Zandvoort 3/5 juni 2006
Lees verder   Nationale races Assen 13/14 mei 2006
Lees verder   Paasraces Zandvoort 15/17 april 2006
Lees verder